Lejonkungen äntligen fri

Den stora lejonhannen har varit instängd i en boma (inhägnad) i två månader. Han har kommit från en annan safaripark men har inte kunnat släppas ut här i Thanda förrän man hade flyttat några andra lejon till en annan del av Thanda. Men nu var det dags! Han är mycket större än någon hanne de haft tidigare på Thanda. Hans rytande hörs många kilometer och skickar kallar kårar utefter ryggen!

Det blev en bra dag för honom tror jag. Han kunde promenera ut i friheten, han fick en flickvän i samma ögonblick han gick ut genom grinden och där låg visst middagen serverad också (han ville först inte gå ut så middagen lades där som lockbete).

DSC_0293

”Nu har jag varit instängd här i två månader. Jag har så trååååkigt!”

DSC_0295

”Men vänta – nu händer nåt! Dom öppnar grinden!”

DSC_0436

”Kan jag gå ut nu – bara sådär?”

DSC_0447

”Hejdå buren – nu sticker jag ut i friheten!”

DSC_0458

Nämen hej sötnos – var har du varit hela mitt liv?”

DSC_0469

”Hur kan du tänka på mat nu?? Jag är ju här!!”

DSC_0481

”Lugn Baby – ska bara fixa middan”

DSC_0490

”Sådärja – då går vi!”