Hoppa av Ekorrhjulet

Fler och fler går in i väggen. Försäljningen av lyckopiller skjuter i höjden och depression har blivit en folksjukdom.

Någonting är snett.

Trots det tuffa samhällsklimatet är det väldigt få som försöker förändra sin situation. Vi har kört fast i vardagens rutiner, stress och höga förväntningar.
Med sin nya reklamkampanj erbjuder Sydafrikaresor en utväg; genom att signera en AVSKEDSANSÖKAN TILL SAMHÄLLET ges svenska folket möjligheten att bryta upp och förändra sina liv.

Under 6 veckor får vinnaren av tävlingen leva mitt i den afrikanska vildmarken, så långt ifrån civilisationen och vardagsstressen som det bara går att komma. På Thanda Private Game Reserve i Sydafrika kommer vinnaren bl a utbildas i viltvård och delta i det dagliga arbetet på en nationalpark. Ens gamla kontor byts ut mot ett tält mitt på savannen bland vilda djur.


Sydafrikaresor är Sveriges största arrangör av resor till Sydafrika, vi förmedlar hotellbokningar, paketresor, flygbiljetter och kompletta arrangemang till både individuella resenärer och grupper. Oavsett budget, ålder eller intresse har vi resan som passar Dig. Sydafrikaresors grundare Tomas Polacek har levt i Sydafrika i många år och under denna tid förälskat sig i landet med dess mångfald av natur och kultur. Tomas jobbade under sin tid i Afrika delvis som frilans journalist och reste då runt i hela södra Afrika på jakt efter nya intressanta uppslag och idéer. Detta har bidragit till det stora kunnande om landet vi nu besitter.